1 decembrie


Demult nu l-am mai deschis. Nu-i mai pot vedea. Astăzi l-am pornit pentru paradă. Am urmărit pe cea din București, apoi din Alba Iulia. Frumos. Dar îmi venea să plâng, că toată această forță militară nu e in stare să ne apere de haita din tribune, de acești prădători și vânzători de țară.
La Alba Iulia difuzau „Doamne ocroteste-i pe români”. Eu mă rugam în sinea mea ” Doamne, satură -i odată pe acești hapsâni”.
Fără pic de rușine stau cocoțați in tribune, îmbuibați cu salarii, pensii speciale, apartamente de serviciu, mașini de lux și cu toate beneficiile, ca să voteze niște legi antiumane, că așa li se cere de la cei care i-au selectat riguros pentru a candida la guvernare. Mereu avem de ales intre rău și rău. Aproape toți care au candidat cu altfel de aspirații , au ajuns la inchisoare.
Dacă acești minunați apărători ai țării, pe care i-am admirat astăzi la paradă ar înțelege, că țara suntem noi, atunci celor din tribune le-ar fi frică să-și bată joc de părinții, bunicii, nevestele și frații lor.
Dacă…

Lasă un comentariu