Cine si cum ne apara interesele


Intr-o emisiune difuzata la radio Dan Puric spunea  : “Dacă în România era într-adevăr un stat şi nu un cuib mafiotic”, “nu vorbim de şleahta asta de securişti care ne conduc”, “sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României este un cancer la nivel social”

Postul de radio a fost sanctionat,deoarece cna considera (cu aceasta ocazie si noi am aflat), ca avem un stat de drept, democratic.

Pentru sanctionare au votat Narcisa Iorga, Florin Gabrea, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Cristina Trepcea, în timp ce Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea au votat “împotriva” aplicării acestei sancţiuni.

Bravo lor,  celor ce nu sunt in banda de mafioti.

Si ce bine ca am vazut in carne si oase reprezentanti ai acestei enigmatice cna, de care tot auzeam, dar constiinta ii repartiza intr-un colt intunecat, unde nu se ajungea cu examinarea.

Acum stim si noi cine si cum ne apara interesele.

Reclame

3 comentarii

  1. Ar trebui mai serios sa ne ocupam si noi cei multi de CNA, prea si-au luat-o in cap, de pilda sa infintam un blog cu acest titlu si sa expunem fara comentarii doar amenzile pe care le dau, pentru ce si cine a votat pro si contra, te oferi voluntar?

  2. Cred că e destul de greu de aflat cine votează pro și contra, dar faptul că s-a putut o dată e dătător de speranțe ! Așa este, dacă dau sancțiuni pe motive politice, măcar să aibă curajul să se „arate la față”, să știe tot poporul cine sunt ei !
    Eu, sincer, de când eram copil tot auzeam de CNA, și mi-o imaginam ca pe o comisie care are grijă ca la TV să nu apară obscenități și orice aduce atingere bunului-simț, Când colo, obscenități și prostii apar fără opreliște, dar se interzic informațiile adevărate, și care deranjează. Adică, e tot ca în comunism, dar mai ferit-ipocrit (măcar în comunism interdicțiile politice erau pe față, știa tot poporul ce și cum nu e voie.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s