Papusi


Incepe anotimpul sarbatorilor! – ma anunta Kauflandul printr-o reclama ce mi-au adus-o in cutia postala.

Imi opresc privirea pe animalutele de plus, care mi se pareau mie ok, dar de care fiica-mea se ferea si le arunca din camera sa. Mi-a spus ca in intuneric se transforma in monstri infricosatori.  Ca sa verific le-am luat la mine in pat si am uitat de ele, am adormit. La o bucata de noapte m-a trezit ceva. Am deschis ochii si am sarit  ingrozita. De pe pat se uitau la mine doua perechi de ochi stralucitori, incercuiti in galben. Brrr, m-au trcut fiorii pana mi-am dat seama .

De atunci ma uit mai atent la jucarii. Iata dau  cu ochii de niste papusi. Mystic Girlz-doua modele:Spooky Diary si Scary Fashion Set cu diferite accesorii. Papusile machiate si tatuate pe fata si picioare, imbracate in cel mai corespunzator stil pentru porno si perversi filme in culori rosu si negru, bineinteles, cizme lungi pe tocuri, tot negre, ciorapi-plasa roz, funde mari rosii la gat si in par . Ma uit mai atent ce intra in setul de moda amplasat intr-un sifonier in forma de cosciug rosu cu o cruce mare pe capac. Lacate, catuse, inimi negre, trandafiri negri si alte obiecte, ale caror destinatie nu imi este cunoscuta. Copiii stiu mai bine ce sa faca cu ele.  Cred ca se vor vinde ca painea calda. Ca doar vin sarbatorile!

Reclame

1 comentariu

  1. Așa este, în societatea noastră, și jucăriile au ajuns corupte, ca multe alte aspecte. E greu, dar și necesar, să îi învățăm pe copii să recunoască adevăratele valori. Dacă ar simți adevăratele valori, aceste jucării le-ar părea și lor oribile. Dar, pe de altă parte, tentația lucrului luxos e mare.

    Bine surprins acest aspect al vieții noastre, și util de știut, pentru că nimic nu e mai important decât copiii noștri !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s