Radetul si incalzirea globala


Am deschis o postare din noiembrie al anului trecut. E la fel de cald. Cele cateva zile de frig  i-au speriat pe ai nostri de la bloc ca nu si-au mai revenit. Asa ca e o luna decand incalzim strada. Exact totul ca si in anul trecut.  Domnule Oprescuuuu, subventionati va rog doar pentru perioada cand e frig afara, nu si la plus douazeci si sapte de grade, ca si asa se topesc ghetarii.

Reclame

2 comentarii

  1. M-am rugat sa fie cald. Pentru saracii acestei tari si mai ales pentru cei ca aceia din Pungesti care fac greva foamei.
    Ar trebui dati in judecata cei de la meteorologie care au anunatat o iarna mai grea ca in 40!. Pentru ce toata aceasta campanie de inspaimantare a populatiei, care face parte din aceasi marsava diversiune, omul sa se gandeasca la nevoile lui si sa uite ce se intampla.
    Nu simt inca starea aceea de gratie in care dumnezeu vine sa spele mocirla sufletelor omenesti. Sa ninga la munte, dar aici in Bucuresti nu merita! Si nici in orasele obediente naimitilor. De Anul Nou as vrea sa ninga doar simbolic. Sa vedem ce se mai intampla cu cei in necazuri.
    Putin ger nu va strica, dar mai incolo, trebuie sa mai omoare si „microbii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s