Iesim din casa fiindca ne pasa


Demult nu am vazut asa multime de oameni frumosi adunati impreuna. Mai mult tineret. Cu minti, inteligenti, au iesit sa-si exprime protestul fata de planurile meschine ale politicienilor.

Astazi biserica a intocmit un acord cu tvr. Tocmai atunci cand aceasta prosteste din greu poporul cu locuri de munca, fara sa precizeze cate locuri si pe ce durata de timp.

634 de locuri de munca pe 17 ani in schimbul la:

-2388  ha de pamant,dintre care 300 ha vor fi acoperiti de lacul de cianura si patru munti detonati;

-2064 de localitati stramutate, 975 de case distruse, dintre care 41 de patrimoniu;

-sute de km de galerii istorice, care atesta longevitatea sitului minier Rosia Montana distruse, peisaj mutilat ireversibil, 7 biserici demolate sau acoperite de lacul de cianura, 11 cimitire stramutate si 204 milioane de tone de cianura si multe alte “surprize”, care e greu de prevazut.

Greu e sa prevada pentru cei cu mintea de plumb, caci o minte sanatoasa vede clar ca va avea de suferit nu numai aceasta suprafata sacrificata, ci se va extinde prin apele freatice contaminate pana in paharele celor care cu atata usurinta isi vand tara.

Daca patriarhia ar fi luat o pozitie clara fata de toate legile anticrestine si antiumane exprimandu-le la trinitasul, care ii apartine, atunci nu ar avea nici o treaba cu televiziunile perfide, avand audienta si sustinere.

Reclame

2 comentarii

  1. Uite un punct de vedere clar și fără teamă de ”excomunicări ” !
    Sincer, credeam că numai eu îndrăznesc să gândesc așa de Biserică. De fapt, doar de capii ei, pentru că Biserica cuprinde și mulți oameni și preoți buni și bine-intenționați. Însă, oamenii și preoții buni nu pot vorbi în public decât în numele lor personal, iar în numele Bisericii ar trebui să vorbească cei ce se ocupă de conducerea și organizarea ei.

    Mă bucur oricum că ai o minte clară, și ai înțeles toate implicațiile acestui proiect. Nici nu mă așteptam la altceva din partea ta ! 🙂

    Numai bine, și fie ca Roșia Montană să aibă folos și din lupta ta !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s