politicamajoretelor.ro


Ponta se pare ca a invatat bunele maniere. Le foloseste, dar vrea sa fie clar, ca doar pana va trece puntea. Ca doar nu isi va calca el pe ambitii numai pentru binele tarii.
Parafrazand pe Herodot, acest neam ar fi de neinfrant daca ar avea o singura conducere si ar fi uniti in cuget, dar de asta sa nu va fie frica.
In cuget se unesc doar pentru poante pe scena politica. E o garantie ferma ca dupa alegeri vom fi condusi de majoreti si majorete.

Reclame

4 comentarii

  1. Am incercat ieri sa iti las un comentariu, dar ma loghez foarte greu; de la mine de acasa, de pe laptop, nici nu reausesc. Acum sunt la serviciu.

    Voiam sa iti spun ca, din pacate, din vremea lui Herodot si pana acum, si chiar mai dinainte, politica a fost doar un mijloc pentru a obtine, si a pastra, ciolanul. Putinele exceptii ale istoriei, oamenii cu adevarat dedicati si idealisti, au sfarsit-o prost (vezi de exemplu domnitorul Al.I.Cuza). Oricum, si Socrate spunea ca, daca vrei sa traiesti mult, sa te tii departe de politica.:) Se pare ca in cazul lui nu a functionat, din pacate…

    Desigur ca ne doare starea tarii, desigur ca am vrea sa se faca ceva, sa apara cineva care sa o scoata din groapa, dar cine ? si de unde ? Cred ca ar trebuie sa ne rugam cu totii foarte mult pentru aceasta natiune, sa isi gaseasca conducatorii care sa o salveze, sau cel putin, sa nu o scufunde ! Solutiile sunt in primul rand de Sus, c

  2. Da, Emilia, prietenia este prietenie, indiferent de mediu, pentru ca este vorba de sufletul omului, de structura lui, care nu se schimba intr-un mediu sau altul !
    Si eu te vizitez cu acelasi drag, si mi-as dori doar sa am mai mult timp pentru virtual. Din pacate, nici pentru viata reala nu-mi ajung uneori cele 24 de ore.:)

    Iti doresc o saptamana cat mai buna, si sa gasesti timp pentru lucrurile care te incarca sufleteste !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s